Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Chcete vyrazit na wellness pro dva? Poradíme, jak vybrat ten správný pobyt!

18.10.2015 07:01

wellness pobyty na ŠumavěWellness pobyty jsou dnes velmi populární – a pokud jste na něm ještě nebyli, je čas jejich kouzlo objevit. Stačí třeba i jen víkend strávený při wellness procedurách a vaše tělo i mysl si perfektně odpočinou. Poradíme vám, jak vybrat dokonalý wellness pobyt...

Musí to být pravé wellness
Nejdříve je třeba vědět, co vlastně wellness znamená. Tento pojem označuje stav blaženosti, tedy takový, při kterém je maximálně uvolněno vaše tělo i mysl. Wellness je také označení pro procedury, které vás k takovému stavu dovedou. Mohou to být masáže, pobyt v sauně či ve vířivce apod. Právě proto je wellness individuální záležitostí a při výběru pobytu je vždy nutné pečlivě zvážit, co máte rádi a co ne. Někomu budou stačit koupele, jiný potřebuje několik masáží apod.

Ještě než pobyt objednáte, podívejte se na nabídku procedur a tou se řiďte! Jestliže vybíráte wellness pobyty pro dva, musí obsah pobytu vyhovovat vám oběma. Roli při výběru hraje i lokalita, vybavení a vzhled daného zařízení. I s tím musíte být spokojeni.

Kde se budete mít nejlépe?
Chcete-li vybrat dokonalý pobyt, zaměřte se na nabídku námi vybraných wellness pobytů. Vybírat lze z mnoha prestižních zařízení po celé České republice. Mile vás překvapí i poměr ceny a kvality nabízených služeb.

Doporučujeme například Wellness pobyt na Šumavě v Železné Rudě, během kterého budete moci využívat moderní Pool & Fitness centrum s bazénem či Wellness pobyt u Lipna v hotelu Frymburk ****.

TIP: Wellness pobyty jsou skvělým dárkem k Vánocům, narozeninám či k výroční. Nabídka je ale časově či kapacitně omezena, proto s nákupem dlouho neotálejte!
 

—————

Zpět