Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Spojte poslední letošní prodloužený víkend s wellness pobytem

13.09.2013 13:36

Pomineme-li Vánoce, tak se nám pomalu blíží poslední letošní prodloužený víkend, kterého se dočkáme od 25. do 28. října, kdy v pondělí oslavíme Den vzniku samostatného československého státu. Už máte na tento významný den nějaké plány? Pokud ne, pak využijte volných dnů k příjemnému wellness pobytu na některém z českých komfortních hotelů.

Podzim, kdy celá příroda hraje různými barvami, je jako stvořený pro takovýto druh dovolené, která se v poslední době těší velké oblibě. Zvlášť v horských oblastech je během podzimních dnů opravdu krásně. Projdete se pod korunami hustých lesů, projedete na kole připravenými cyklostezkami a především si užijete wellness služby vámi vybraného hotelu.

Wellness pobyt v Krušných horách

Příjemný wellness pobyt prožijete, pokud se rozhodnete pro krušnohorský čtyřhvězdičkový hotel Nástup, který vám nabídne jedinečnou atmosféru v centru Skiareálu Klínovec. Těšit se zde můžete na vysoký komfort a kompletně zařízené pokoje, jenž uspokojí i ty nejnáročnější hosty. V rámci vašeho wellness pobytu lze využít krytý bazén, fitness koutek, saunu nebo třeba hřiště na tenis či golf.

Více o wellness pobytu v Krušných horách v hotelu Nástup

Příjemná relaxace v Bílých Karpatech

Jestliže to máte do Krušných hor daleko a nechce se vám cestovat na příliš velké vzdálenosti, zamiřte na druhou stranu České republiky, konkrétně do hotelu Kopanice, který se nachází v Bílých Karpatech. Vaše wellness potřeby zde uspokojí široký výběr masáží, parní aroma lázeň, relaxační či masážní SPA vana nebo například masážní křeslo.

Tento hotel je určen i pro ty, kteří touží během svého pobytu po troše aktivního pohybu, k dispozici je hotelové fitness, tělocvična nebo udržované turistické stezky v okolí hotelu.

Více o wellness pobytu v Bílých Karpatech v hotelu Kopanice

Vůně konopí v Penzionu u Nosků

Pokud pro vás pobyt v hotelu není to pravé ořechové, a raději dáváte přednost rodinnému typu ubytování, jsou pro vás do kořán otevřeny brány Penzionu u Nosků, kde na vás dýchne překrásná vůně konopí.

Kromě konopné koupele v hydromasážní a perličkové duo vaně se tady dočkáte uvolňující konopné masáže nebo sauny a aromaterapie.

Více o wellness víkendu s vůní konopí v rodinném Penzionu Nosek

 

—————

Zpět