Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Wellness pobyt jako lék na podzimní chmurnou náladu. Masáž? Vířivka? Skvělý relax pro každého!

11.10.2016 11:34

Wellness pobytyKaždý z nás - ať muž či žena -  si čas od času zaslouží odpočinek. Bezstarostně vypnout mysl i tělo, nechat se hýčkat, a jen tak relaxovat. Skvělou volbou pro tyto případy jsou pobyty ve wellness hotelích, kde jsou vám k dispozici wellness centra, sauny či rehabilitační zařízení, zkrátka vše, co nám nabízí různorodé možnosti, jak si odpočinout a nabrat novou sílu a energii, která nám znovu rozproudí krev v žilách a vykouzlí pohodový úsměv na tvář.
Aby požitek byl ještě více umocněn, přinášíme vám pár tipů, jak si svou chvíli jen pro sebe ještě více užít.

Rezervujte si svůj wellness pobyt včas

I když náhlé rozhodnutí, či nutkavá potřeba, odjet na wellness pobyt zrovna teď může být fajn, lepší je, si předem víkendový pobyt naplánovat. Nejen, že tak nebudeme zklamaní, že na nás nezbylo volné místo v námi vybraném hotelu a musíme opět vybrat jiný wellness hotel, ale navíc získáme manévrovací prostor připravit partnera či rodinu na tuto oblíbenou formu relaxace.

Nasajte maximum z nabízeních wellness procedur

Zkuste si objednat wellness procedury a masáže na večerní čas. A víte proč? Odpověď je prostá – protože po relaxaci na masérském stole, či ve vaně plné bublinek a vlnobití, byste měli odpočívat a nevystavovat se žádné větší fyzické námaze. Zajistíte si tak zvýšený účinek procedury a také předejdete případnému namožení odpočinutého a uvolněného svalstva. Proto je dobré volit dobu až po aktivně využitém dni a následně již jen relaxovat a užívat si krásné chvíle s partnerem, popřípadě celou rodinou.

Vyberte ten správný wellness hotel

Máte rádi procházky po horách a pobyt v přírodním prostředí? Doporučujeme vám relaxační pobyt v jednom z nejlépe vybavených hotelů na Šumavě v hotelu Srní. Pokud vás lákají naše nejvyšší hory Krkonoše, tak vyrazte do Orea Resortu Sklář v Harrachově, který patří mezi nejlepší hotely v regionu a užijte si jejich wellness pobyt pro dva na horách. Dáváte přednost tradičním lázním? Je tu pro vás Wellness Hotel Lafonte v Karlových Varech se svým procedury nabitým wellness balíčkem. Ve všech uvedených hotelích si můžete užít relaxaci v krytém bazénu, sauny, masáže a skvělo gastronomii. Tak na co ještě čekáte?

Kompletní nabídka wellness pobytů na www.vikendovepobyty.eu/wellness-pobyty/

—————

Zpět