Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Wellness pobyty o jarních prázdninách

16.02.2014 19:44

Nemáte rádi zimu? Pojďte se před ní o jarních prázdninách schovat!

Schovat se můžete do hotelů při jednom z luxusních pobytů pro dva, kde budou spokojené nejen vaše těla, ale i vaše smysly! Vyzkoušíte?

První volbou, kam se schovat před mrazíky, je wellness pobyt u Lipna v hotelu Frymburk ****. Wellness hotel Frymburk je největším hotelovým komplexem v České republice. V nabídce má 192 pokojů, které mají ve výbavě sprchový kout, WC, TV - sat, internet a telefon. Komplex se kromě své velikosti a vybavenosti může pochlubit aquaparkem pro děti i dospělé na ploše cca 1500 m2, využít je možné jak bazény, tak i atrakce. I wellnes centrum se může pyšnit titulem a to nejlépe vybaveným wellness centrem v České republice. Jako hosté budete mít na výběr masáže, kosmetické kůry, péči o pleť, manikúru, pedikúru, koupele, lázně a nespočet dalších možností. Z hotelu je možné udělat si výlet po památkách UNESCO v Českém Krumlově, případně na hrad Rožmberk, do Českých Budějovic, k řece Vltavě atd. Zvládnete vyzkoušet všechno, co tento pobyt nabízí?

Druhým neméně báječným místem, kde se můžete při relaxačním pobytu schovat, je hotel Albatros Relax ****. Hotel se nachází v klidné části Prachatic, tedy na jihozápadě Čech, v blízkosti Českého Krumlova, Strakonic a hraničních přechodů do Rakouska a Německa. Hlavní předností hotelu je klidné, přátelské a útulné prostředí. Využít můžete relaxační a sportovní zónu hotelu, klimatizovanou restauraci se zimní zahradou a v létě i terasu. Všechny pokoje jsou vybaveny v komfortním stylu, mají TV - sat, Wi - Fi zdarma, telefon a samozřejmostí je koupelna se sprchou. V určené hodiny máte jako návštěvníci volný vstup do wellness zóny hotelu!

Nechte zimu za okny a pojďte udělat tělu jaro v duši!

—————

Zpět