Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Wellness valentýnské pobyty

13.01.2017 13:18

wellness valentýnské pobytyOslava svatého Valentýna vyvolává v lidech rozporuplné pocity. Mnozí se tuto „novinku“ snaží ignorovat, někteří svátek svatého Valetýna považuje za americký kýč, který je jen komerčním hitem, který má přitáhnout lidi do obchodů a květinářství. Ale nic to nemění na faktu, že velká většina lidí ho považuje za báječnou příležitost jak se vyznat ze svých citů k partnerovi.

Zažitá představa Valentýna pro mnohé znamená romantiku, spojenou převážně s květinami a srdíčky. Nicméně zdaleka ne všichni, kteří slaví valentýnský svátek, jsou vyznavači růžových přáníček či okvětních lístků na slavnostním stole. Ovšem oslavit tento den a užít si ho můžete i jinak. Například je možné využít bohaté nabídky valentýnských pobytů a strávit se svou polovičkou příjemné chvíle v některém z horských hotelů.

Tyto speciální balíčky jsou určeny hlavně pro milovníky sportu a pohybu. Můžete strávit wellness valentýnský pobyt v malebné horské přírodě třeba procházkami, které jsou u zamilovaných jistě doplněny polibky pod zasněženými korunami stromů, a při nichž se můžete kochat výhledy na horská panoramata. Anebo se můžete věnovat některému ze zimních sportů. Není nad to, příjemně se unavit lyžováním či projížďkou na běžkách sněhobílou krajinou a pak se zahřát sklenicí horkého punče či svařeného vína.

V luxusním prostředí horského hotelu nebo útulné atmosféře horské chaty si pak v klidu užijete krásný večer ve dvou kupříkladu vzpomínkami na nádherně strávený den a v případě vícedenního pobytu také plánováním dalších aktivit.

Aktivně můžete prožít svátek Valentýna také v některé z oblíbených turistických oblastí, jako jsou Jižní Čechy, jižní Morava nebo třeba Valašsko a využít svůj pobyt zde k poznávání nových zajímavých míst.

Nicméně pro ty, kteří jsou naladěni nejen aktivně, ale mají také dobrodružnou povahu, je svatý Valentýn ideální možností věnovat si nějaký adrenalinový dárek, například ve formě Valentýnského letu balónem. Splníte si tak svůj sen a prožijete svátek zamilovaných zcela originálním způsobem. Určitě stojí za to o tom popřemýšlet.

Kompletní nabídku valentýnských pobytů naleznete na Valentýnské pobyty pro dva

—————

Zpět